Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Talpa lanceert vodcasting

Het televisiestation Talpa lanceert maandag vodcasting, waarmee programma's te bekijken zijn op een draagbare mediaspeler. Momenteel zijn enkel de programma's NSE Nieuws en Barend & van Dorp, via www.talpa.tv/ gratis te downloaden.

Talpa is de eerste commerciële tv-zender in Nederland die vodcasting aanbiedt, de VPRO ging, als publieke omroep, de tv-zender van John de Mol al voor. De naam is een combinatie van 'video on demand' (vod) en 'broadcasting' (uitzenden). Het grote voordeel van de dienst is dat programma's te bekijken zijn, waar en wanneer je maar wilt.

Op de website van Talpa kan geklikt worden op de functie 'Programma Gemist'. Door de link van het programma te kopiëren naar de eigen mediabibliotheek, bijvoorbeeld iTunes, kunnen de programma's worden gedownload en op draagbare mediaspelers worden bekeken.

Bron: Nu.nl

Gepubliceerd: dinsdag 28 februari 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.