Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile Online geeft prijsalarm

door Jeanet Woldring

T-Mobile heeft het aanbod van internet, bellen en tv sterk versimpeld. Zo worden er vanaf 21 augustus alleen nog 1-jarige abonnementen aangeboden. Ook zijn er minder 3-in-1 pakketten, minder keuzestress dus. Met de nieuwe campagne 'Prijsalarm' betaalt u een half jaar de halve prijs voor internet, bellen en tv.

T-Mobile Prijsalarm
Voor internet only kan gekozen worden uit vier abonnementen, die alleen variëren in snelheid en prijs. Goedkoop Internet heeft een vaste lage prijs en voor Snel Internet, Fiberfast en Fiberfast Ultra geldt een half jaar lang de helft korting. 

Grappig om te zien dat Goedkoop Internet op jaarbasis hierdoor duurder is dan Snel Internet. Beide staan in de TOP 5 op Internetten.nl en zijn na Tele2 de goedkoopste internetabonnementen van Nederland. Het instapabonnement van Telfort heeft weliswaar dezelfde maandprijs, maar de eenmalige kosten zijn een tientje hoger.  

Internet & Bellen
Voor mensen die snel willen internetten en goedkoop willen bellen naar vast en mobiel, biedt T-Mobile een 2-in-1 pakket aan voor 29 euro per maand. Ook hier geldt de prijsalarm: het eerste half jaar de helft van de prijs. En ook hier staat T-Mobile na Tele2 op de tweede plek in de TOP 5 Internet + Bellen.

Mensen die geen behoefte hebben aan een vaste telefoonlijn, maar snel en goedkoop willen internetten en tv kijken via de ether, komen ook aan hun trekken.T-Mobile Internet & TV voor 32,50 per maand. Ook hier geldt het eerste half jaar de helft van de prijs. 

Internet, Bellen & TV 
Het 3-in-1 pakket kost het eerste half jaar 18,75 euro per maand, daarna 37,50. Het is een combinatie van bovengenoemde 2-in-1 pakketten en naar eigen zeggen 'nergens voordeliger'! Dat klopt, dit pakket staat pontificaal op de eerste plek in de TOP 5 totaalpakketten op Totaalwijzer. 

Voor alle duidelijkheid: in de categorie Basis TV, want wie het goedkoopste alles-in-1 pakket met HDTV zoekt, moet bij Tele2 zijn.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.