Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile geeft Apple TV bij internetabonnement

door Jeanet Woldring

Met ingang van 1 februari heeft T-Mobile nieuwe acties op internet- en alles-in-1 abonnementen. Wie klant wordt, krijgt tot vier maanden extra korting. Bij een snel internetabonnement geeft de provider een Apple TV weg. Hieronder een overzicht van de beste acties.

Snel Internet voor 9,50 euro per maand
Snel Internet kost de eerste vier maanden 9,50 euro, daarna 24 euro per maand. Hierdoor bedragen de totale kosten voor het eerste jaar 244,95 euro. Dat is inclusief aansluitkosten, deze zijn namelijk niet meer gratis maar bedragen 14,95 euro. Hierdoor staat het niet meer op de eerste plaats in de TOP 5 snelle internetabonnementen. Tele2 staat hier nu bovenaan. Wie echter genoegen neemt met een langzamere verbinding, is bij T-Mobile het voordeligst uit: Goedkoop Internet staat nu op plek 1. In onderstaande tabel alle prijzen en specificaties.

Internet en Bellen
Neemt u er telefonie bij, dan betaalt u voor 'Bellen Soms' vijf euro meer per maand en voor 'Bellen Áltijd' een tientje. Hier geldt eveneens de eerste vier maanden korting. Daarnaast biedt T-Mobile gratis een Apple TV aan bij een 2-jarig Snel Internet abonnement. Hierdoor is het mogelijk foto's, films en muziek van uw computer of iphone via uw HDTV te delen.

Internet, Bellen en Digitale TV
Op de alles-in-1 pakketten wordt eveneens een korting van vier of acht maanden (bij 2-jarige abonnementen) gegeven. Afhankelijk van het pakket gelden er aansluitkosten.
 
Vergelijk & bestel alles-in-1 pakketten op TOTAALWIJZER

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.