Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Serious Request: 101 TV tijdelijk bij tv-aanbieders

Zoals eerder gemeld kan de actie 3FM Serious Request niet alleen via de radiozender 3FM, maar ook op het digitale themakanaal 101 TV 24 uur per dag gevolgd worden. Om dit te ondersteunen hebben een groot aantal tv-aanbieders 101 TV tijdelijk opgenomen in hun basispakket.

Bij Canaldigitaal vervangt 101 TV tijdelijk het thema kanaal Consumenten 24.

Digitenne (en daarmee Scarlet en EDPNet) zet voor de doorgifte het demokanaal in waar de laatste tijd RTV Drenthe te zien was. Scarlet ondersteunt daarnaast ook het lokale initiatief Het Glazen Huis in Emmeloord met internetlijnen en een callcenter.

Kijkers op de glasvezelnetwerken van Reggefiber en Glashart hebben tijdelijk 101 TV in het basispakket, net als afnemers van een aantal kleinere lokale kabelmaatschappijen.

Bij Ziggo, UPC en Ciaway kunt u via het evenementenkanaal mee kijken in het Glazen Huis. UPC zet daarnaast bij alle publieke Nederlandse zenders de interactieve rode knop in, zodat UPC abonnees via de afstandbediening een donatie kunnen doen en een plaat kunnen aanvragen.

Na 24 december is 101 TV niet meer op de hierboven beschreven manieren beschikbaar en keren alle televisie aanbieders terug naar de reguliere zenderkaart.

Gepubliceerd: maandag 19 december 2011

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.