Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Scarlet One nu ook als 2-in-1 pakket

Telecombedrijf Scarlet vernieuwt 'Scarlet One' en biedt voortaan ook een twee-in-één ADSL-abonnement aan voor vaste telefonie  en internetten voor € 24,95 per maand. Het betreft een tweejarig contract met een snelheid van 1 Mb/512 Kb en wie zich voor 15 april aanmeldt krijgt  € 100 retour bij opzegging van het huidige telefoon-, ADSL- en/of kabel abonnement.

Scarlet, het telecombedrijf uit Lelystad, was een van de eersten die met de zogenaamde 'triple play' pakketten op de markt kwam: internetten, vaste én mobiele telefonie en digitale televisie in één. Er werd een groot mediaoffensief opgezet met een uitgeklede Beau van Erven Dorens in de hoofdrol. 

Scarlet One is het alles-in-één abonnement van onbeperkt ADSL en vaste telefonie, waarbij géén KPN abonnement meer nodig is. Dit betekent een directe besparing voor veel mensen van ruim 18 euro per maand. Het is ook mogelijk om gratis te bellen van een vast toestel naar een ander vast toestel in Nederland voor tien euro extra per maand met een maximum van 500 belminuten.* Een nieuw telefoontoestel kopen is niet nodig, afgezien van uw ADSL-modem werkt al uw oude apparatuur even goed met Scarlet One als met uw huidige leverancier. Nummerbehoud, modem en installatie aan huis is gratis. De activatiekosten bedragen tijdelijk € 39,-.

Hiermee introduceert Scarlet een uiterst scherpe aanbieding welke naar eigen zeggen tot de allerbeste van Nederland behoort. Beau van Erven Dorens, dit keer op alle radiozenders, kondigde gisteren het nieuwe twee-in-één pakket aan. Scarlet mikt op de grote groep consumenten die goedkoop willen bellen en snel willen internetten.

*Update 24-3-06: Zie de detailinformatie van Scarlet One voor een vergelijking van de beltarieven 

Kijk en vergelijk op Totaalwijzer.nl voor meer informatie en online aanmelden

Gepubliceerd: donderdag 23 maart 2006
Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.