Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

RTL Gemist en TV-series vóóraf via UPC

door Jeanet Woldring

Vanaf vandaag wordt het voor de kijker mogelijk om RTL 7 en RTL 8 in High Definition (HD) te ontvangen. Hiermee is RTL Nederland met twee van haar vier zenders als eerste commerciële mediabedrijf in Nederland operationeel in HD. Zoals gemeld is deze stap mogelijk gemaakt dankzij de samenwerking met UPC. Sinds afgelopen zomer zijn de publieke zenders Nederland 1, 2 en 3 al in HD-kwaliteit te ontvangen.

RTL Gemist via UPC
Uitzenden in HD-kwaliteit maakt deel uit van een bredere samenwerking tussen RTL Nederland en UPC. Er komt tevens aantal nieuwe diensten bij voor klanten van UPC Digitale TV, waardoor het dit jaar nog mogelijk is om RTL Gemist te gebruiken via de Mediabox van UPC. 

TV-series vóóraf bekijken
Naast RTL Gemist wordt een geheel nieuwe functionaliteit aan UPC On Demand toegevoegd. Hiermee wordt het in de nabije toekomst mogelijk om afleveringen van verschillende door RTL uitgezonden TV-series al te bekijken vóórdat deze bij de RTL-zenders te zien zijn. Zodoende kan men, eerder dan de buren die geen HDTV hebben, vertellen hoe het de Gooische Vrouwen vergaat bijvoorbeeld...

Nooit eerder werd in Nederland een dergelijke unieke dienst zo grootschalig uitgerold, aldus RTL.

Lees meer over HDTV

Gepubliceerd: donderdag 15 oktober 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.