Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Real Madrid TV gratis te zien via CANALDIGITAAL

door Jeanet Woldring

Gisteren heeft CANALDIGITAAL, aanbieder van digitale televisie via de schotel, Real Madrid TV in haar zenderlijst opgenomen. Satellietkijkers met hun schotel uitgericht op de Astra-satelliet zijn nu in de gelegenheid om deze Spaanse zender eenvoudig en gratis te ontvangen.

Real Madrid TV is de eerste Europese clubzender die al haar uitzendingen ‘free-to-air’ aanbiedt. Via deze zender zijn er o.a. vierentwintig uur per dag, exclusieve interviews met spelers en klassieke wedstrijden te zien. Op dit moment zendt Real Madrid TV uit in het Spaans, over enkele maanden zal de zender ook in de Engelse taal beschikbaar zijn.

CanalDigitaal is de Nederlandse distributeur van televisie en radio via de Astra 1-satelliet. Via deze satelliet kunnen meer dan 200 radio- en tv-stations digitaal ontvangen worden. Inmiddels kijken meer dan één miljoen Nederlanders op dagelijkse basis naar het televisie aanbod van CanalDigitaal. 

CanalDigitaal omvat alle landelijke publieke en commerciële op Nederland gerichte zenders via het standaard pakket. Ook is een elftal themazenders in een 'basispakket' op abonnementsbasis beschikbaar. Het basispakket bestaat uit onder andere Discovery Channel, Eurosport, Animal Planet, Mezzo en andere pan-Europese zenders. Tevens biedt het satellietboeket de mogelijkheid zich op de erotische zender Spice Platinium en de drie zenders van CANAL+ (CANAL+ Rood, CANAL+ Blauw en CANAL+ Geel), te abonneren.

Klik hier voor meer informatie en het bestellen van het CanalDigitaal Standaard pakket

Gepubliceerd: vrijdag 11 februari 2005
Geactualiseerd: maandag 18 februari 2019

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.