Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

Radiozenders weer in de lucht

door Jeanet Woldring

Radiozenders weer in de lucht. Dit twittert het Ministerie van EL&I. Met het instorten van de zendmast in Hoogersmilde en het deels uitschakelen van de zendmast in Lopik zijn sinds afgelopen vrijdag diverse radiostations uit de lucht geweest. Agentschap Telecom heeft samen met de betrokken partijen gekeken naar noodoplossingen en waar mogelijk alternatieve frequenties toegewezen.

Het gebrek aan hoogte van de alternatieve opstelpunten en het lagere vermogen waarmee uitgezonden wordt heeft echter tot gevolg dat de ontvangst nog niet overal even goed is. Agentschap Telecom is samen met de operators bezig een overzicht te maken van de tijdelijke frequenties, locaties en verzorgingsgebieden. Lees meer

Gepubliceerd: maandag 18 juli 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.