Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Publieke Omroep schrapt 4 themakanalen

1 reactie

Vanaf april dit jaar gaat NPO het aantal digitale themakanalen dat ze aanbiedt terugbrengen van twaalf naar acht. De uitzendingen via Consumenten24 en Geschiedenis24 worden per 1 april gestaakt, naar verwachting volgen Spirit24 en Sterren.nl per 1 september.

Programma's
De programma's die via deze kanalen nu opgenomen zijn in het aanbod van de diverse televisie maatschappijen kunnen ook na uitschakeling van de kanalen nog wel via het internet worden bekeken. Een aantal programma's zal worden ondergebracht bij de resterende acht themakanalen.

Versnipperd aanbod
Augustus 2011 maakte NPO reeds bekend dat er vier themakanalen gingen verdwijnen; destijds kon er nog geen datum worden gegeven. Als reden werd destijds aangevoerd dat het aanbod te versnipperd zou zijn, maar ook de politieke druk speelt een rol.

Reacties (1)

Geplaatst door: J.willems ()

A sociaal de kijkers hebben geen .moer in te brengen tegen grote mediaconcerns en hun grote rijke bazen. De kijker is gewon monddood gemaakt in dit land, die al mooi een dictators regime wordt door de grote bedrijven en de Vvd, CDA en de Pvv

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.