Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Prijsoverzicht Eredivisie Live via CanalDigitaal

door Jeanet Woldring

CanalDigitaal heeft de prijzen van live Eredivisievoetbal bekendgemaakt. Vanaf € 9,49 per maand kunt u een heel seizoen lang Eredivisie Live vanuit uw eigen huiskamer bekijken via de schotel. Ieder weekend de beste wedstrijden en ook doordeweeks een levendige programmering met analyses voor én na de wedstrijden.

Voor een seizoenskaart bij een van de topclubs betaalt u al snel enkele honderden euro's. Bovendien zit een koud plastic kuipstoeltje lang niet zo lekker als uw luie stoel. Om nog maar te zwijgen over het parkeren, het openbaar vervoer, dure consumpties of het kille weer... zo prijst de aanbieder het product aan.

Prijsoverzicht Eredivisie Live via CanalDigitaal
Kijkt u naar digitale tv via CanalDigitaal met het Familie-pakket, het Entertainment-pakket, het Combi-pakket of het Top-pakket? Dan kijkt u naar Eredivisie Live voor € 9,49 per maand.

Heeft u het Basis-pakket voor digitale televisie via CanalDigitaal?
Dan betaalt u € 10,49 per maand van live Eredivisievoetbal.

Beschikt u over Recreatie-pakket, het Set Top Box-pakket of heeft u helemaal geen abonnement bij CanalDigitaal?
Dan kijkt u naar het voetbal uit de Eredivisie voor € 11,95 per maand.

Weten wanneer u zich kunt abonneren op Eredivisie Live?
Zodra bekend is wanneer u zich kunt abonneren op de nieuwe voetbalzender, wordt dit online mogelijk via deze site. Eredivisie Live is niet opgenomen in een van de instappakketten voor digitale televisie en is exclusief verkrijgbaar als los jaarabonnement. De activatiekosten zijn online € 3,95 en telefonisch of schriftelijk € 9,95.


 

Gepubliceerd: woensdag 13 augustus 2008

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.