Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Prijs Eredivisie Live gaat omhoog

door Jeanet Woldring 1 reactie

De prijs van Eredivisie Live gaat bij veel aanbieders omhoog. Dit heeft overigens niets te maken met het nieuws omtrent de door Rupert Murdoch aangekochte uitzendrechten van Eredivisie. Zowel Ziggo als UPC hebben al een prijsverhoging aangekondigd, andere volgen waarschijnlijk later. Bij Ziggo gaat het abonnement 17,95 euro kosten, bij UPC 17,25 euro per maand.

UPC zit met haar nieuwe abonnementsprijs nog onder de adviesprijs die Eredivisie Live heeft gesteld. Deze bedraagt 17,95 euro per maand. Wie bij UPC het combi-pakket Eredivisie Live/Sport1 afneemt, krijgt nog niet met de prijsverhoging te maken.

Gestegen kosten
Enkele tv-aanbieders van Eredivisie Live hebben bij aankondiging van de prijsverhoging laten weten dat de gestegen kosten om de betaalzender door te geven als reden voor de prijsverhoging kunnen worden gezien.

Meer voetbal
Het voetbalaanbod op Eredivisie Live is groter geworden. De betaalzender heeft hiervoor meer uitzendrechten moeten inkopen. 

Eredivisie Live GO
Mogelijk dat de komst van Eredivisie Live GO ook voor een prijsverhoging heeft gezorgd, stelt TotaalTV. Ziggo en UPC hebben beide aangekondigd Eredivisie Live GO aan te gaan bieden. 

Ziggo kondigde hierna een prijsverhoging van 1 euro aan en maakt vanaf 1 oktober het maandelijkse abonnement op Eredivisie Live €17,95. UPC gaat de prijs op 1 september met € 2,25 naar €17,25 per maand verhogen.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Ratten ()

Stel dieven zijn het. Een achterlijk nieuwe feature waar niemand op zit te wachten maar we moeten er wel met zijn allen aan meebetalen.
Stijging kosten `overhead` (lees: salaris directie) zeker?!!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.