Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Planet Voetbal gratis voor Digitenne en KPN kijkers

1 reactie

Vanaf morgen, 16 augustus kunnen alle kijkers van Digitenne en Interactieve TV van KPN (voorheen Mine) gratis het nieuwe voetbalkanaal ‘Planet Voetbal’ ontvangen.

Planet Voetbal is onderdeel van het basispakket en biedt dagelijks vanaf 19:00 uur tot 24:00 uur actuele programma’s van Ajax TV, Feyenoord TV en PSV TV. KPN werkt al ruim twee jaar samen met Ajax, Feyenoord en PSV op het gebied van gezamenlijke content-exploitatie via TV, internet en mobiel.

De drie topclubs geven naast inzicht in de dagelijkse actualiteit, ook een rondleiding achter de schermen en een kijkje in hun roemruchte verleden. Beelden van wedstrijden, doelpunten, trainingen, interviews en reportages vullen de programma’s van Planet Voetbal. De programma’s van Ajax, Feyenoord en PSV worden aangevuld met ‘Planet Voetbal Nieuws’, waarin kort ander voetbalnieuws wordt getoond. Planet Voetbal zal beginnen met een carrousselprogrammering, waarbij de programma’s doorlopend worden vertoond. De clubs maken 5 keer per week een nieuw programma. Planet Voetbal wordt in samenwerking met Eyeworks Sport geproduceerd.

Ludolf Rasterhoff, directeur KPN Media ziet voordelen voor alle betrokken partners: “Met Planet Voetbal geeft KPN een nieuwe wending aan zijn strategische samenwerking met de topclubs Ajax, Feyenoord en PSV. Fans die televisie afnemen bij KPN kunnen gratis het laatste voetbalnieuws van deze Nederlandse topclubs volgen. Hierdoor kunnen deze clubs hun band met de supporters verder verstevigen”.

Online aanmelden: Digitenne - Interactieve TV van KPN

Zie ook: KPN zet mes in prijs Digitenne

Reacties (1)

Geplaatst door: Henk Roesink ()

Ik heb me aangemeldt voor Digitennen en het voetbal. Ik ga het na dit jaar ook weer opzeggen om de volgende reden: Er is niet de mogelijkheid om te kiezen tussen alle wedstrijden. Je bent steeds afhankelijk wat ze live aanbieden. Dan kan ik beter via Panet voetbal kijken, dan kan ik wel kiezen

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.