Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Digitale tv vergelijken

Oxxio stopt per direct met verkoop telecom: klanten worden overgedragen aan KPN

door Margot Meendering Leestijd: 2 minuten

Oxxio stopt per 13 april met het aanbieden van internet, tv en bellen. De aanbieder zegt terug te gaan naar ‘de basis’. Oxxio wil zich vanaf nu weer volledig richten op het verkopen van energie. 

Oxxio stoptVerklaring Oxxio

Op haar website schrijft Oxxio: “De verbreding buiten de energiesector met Internet, TV & Bellen biedt klanten een totaalpakket, maar vraagt van de organisatie ook een apart werkproces. Reden voor Oxxio om de focus terug te brengen naar energie en de (online) dienstverlening aan de klant verder te ontwikkelen.”

Overdracht naar KPN

Heb je een internetabonnement bij Oxxio?  Dan wordt je abonnement op 1 juni 2021 overgedragen aan KPN. De tarieven blijven hetzelfde en ook voor vragen kun je na voorlopig terecht bij Oxxio. Dit blijft ook na 1 juni nog een tijdje zo. Het bedrijf geeft aan dat Oxxio klanten na de zomer volledig over gaan naar KPN. Een precieze datum voor de overgang is niet bekend.

Combinatievoordeel

Klanten die nu Internet, TV en Bellen in combinatie met een energiecontract hebben afgesloten krijgen per 1 juni 2021 een vast voordeel bij KPN. Zo blijven klanten profiteren van de voordelen die ze gewend zijn.

Vergelijken en overstappen

Voor de meeste klanten van Oxxio is de overgang naar KPN geen reden om gratis je contract op te zeggen. In principe is het de naam op je factuur het enige dat verandert. Is je contract verlopen, dan ben je contractvrij. Dan kun je vergelijken en overstappen naar een goedkoper pakket.

Geactualiseerd: dinsdag 13 april 2021

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.