Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Overzicht HDTV per aanbieder

door Jeanet Woldring

Er is de laatste tijd weer het nodige gebeurd in het HDTV aanbod van een aantal leveranciers. Vooral Caiway laat zien dat het bedrijf HD TV serieus neemt. Om die reden heeft HDTV nieuws een bijgewerkt overzicht gepubliceerd van de HDTV kanalen in ons land.

De tabel geeft een actueel overzicht (1-12-2009) van de zenders die door Ziggo, UPC, Caiway en CanalDigitaal doorgegeven worden. De maker van het overzicht merkt op dat een dergelijk overzicht een momentopname is. Buitenlandse HD zenders zijn buiten beschouwing gelaten.


Opmerkingen:
• Sommige zenders zijn in buitenlandse taal zonder Nederlands ondertiteling (b.v. Anixe HD en Arte HD)
• CanalDigitaal gaf aanvankelijk Ned 1 door in HD maar momenteel is dat Ned 3 in HD
• Bij CanalDigitaal zijn BBC HD en Luxe TV HD (Engelstalige zenders zonder ondertiteling) vrij te ontvangen via de satelliet wanneer u een Triple sat-schotelset heeft.
• Film 1 HD en Sport1 HD zijn meestal in een extra te betalen pakket ondergebracht

Bron: HDTVnieuws

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.