Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Overzicht HDTV per aanbieder

door Jeanet Woldring

Er is de laatste tijd weer het nodige gebeurd in het HDTV aanbod van een aantal leveranciers. Vooral Caiway laat zien dat het bedrijf HD TV serieus neemt. Om die reden heeft HDTV nieuws een bijgewerkt overzicht gepubliceerd van de HDTV kanalen in ons land.

De tabel geeft een actueel overzicht (1-12-2009) van de zenders die door Ziggo, UPC, Caiway en CanalDigitaal doorgegeven worden. De maker van het overzicht merkt op dat een dergelijk overzicht een momentopname is. Buitenlandse HD zenders zijn buiten beschouwing gelaten.


Opmerkingen:
• Sommige zenders zijn in buitenlandse taal zonder Nederlands ondertiteling (b.v. Anixe HD en Arte HD)
• CanalDigitaal gaf aanvankelijk Ned 1 door in HD maar momenteel is dat Ned 3 in HD
• Bij CanalDigitaal zijn BBC HD en Luxe TV HD (Engelstalige zenders zonder ondertiteling) vrij te ontvangen via de satelliet wanneer u een Triple sat-schotelset heeft.
• Film 1 HD en Sport1 HD zijn meestal in een extra te betalen pakket ondergebracht

Bron: HDTVnieuws

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.