Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Orange met gratis tv op je mobiel

Orange biedt sinds deze week UMTS aan. Het maakt dataverkeer mogelijk op de mobiele telefoon met snelheden die vergelijkbaar zijn met die van ADSL. Door deze snelle datadoorvoer van 384 Kb/sec kunnen Orange-bellers altijd en overal draadloos internetten, e-mail lezen, videobellen of tv kijken.

Het plan is om in ieder geval de Randstad van een UMTS-upgrade te voorzien. Na verloop van tijd zal het 3G-netwerk van de telecomaanbieder heel Nederland gaan bedekken.

Videobellen
Via UMTS wordt onder meer videobellen aangeboden. Tot 1 april 2007 kunnen klanten deze dienst proberen voor de prijs van een 'gewoon gesprek'. Daarna betaalt men voor een maandbedrag van 15,  20, 25, 30 en 40 euro een tarief van 24 cent per minuut binnen de bundel en 44 cent buiten de bundel. Verder geldt er een starttarief van 6 cent. Videobellen via de duurdere abonnementen -de zogenaamde Orange Premier service- kost 20 cent binnen de bundel bij een maandabonnement van 50, 75, 100 en 150 euro en 44 cent buiten de bundel. Voor videobellen moet zowel degene die belt als degene die gebeld wordt over een voor videobellen geschikte telefoon beschikken.

TV op je mobiel
Klanten kunnen verder tot 1 april 2007 gratis gebruikmaken van TV op de mobiele telefoon. Daarna rekent Orange voor het Orange World TV Basis abonnement, waarbij de zenders Ned 1, Ned 2, Ned 3, BBC World en TV5 Monde worden aangeboden, € 7,50  per maand en voor het Orange World TV Plus abonnement  € 2,50 per zender per maand. Het gaat dan om de zenders Trace TV, Fashion TV, Cartoon Network en Euronews. Ook hier geldt een eenmalig starttarief van 6 cent.

PC-kaart
Verder biedt Orange de Business Everywhere PC-kaart aan voor internet en e-mail, waarmee je altijd en overal online kunt zijn met de laptop. De eenmalige aanschafkosten voor een eenjarige aansluiting bedragen veertig euro, een meerjarige aansluiting is gratis. Voor een aansluiting met datagebruik in Nederland van 300 Mb betalen klanten vanaf april maandelijks 29 euro. Het tarief voor data buiten de bundel bedraagt 30 cent per Mb en het tarief per Mb in het buitenland komt uit op 15 euro. Sms'en kost 17 cent per bericht.

Gepubliceerd: woensdag 29 november 2006
Geactualiseerd: donderdag 4 juni 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.