Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ook bij Telfort live tv kijken op pc en tablet

door Jeanet Woldring 7 reacties

Wil je gratis live tv kijken op je computer, iPad of Android tablet? Dat is vanaf vandaag ook mogelijk bij Telfort. Mensen met een abonnement op Interactieve TV van Telfort kunnen nu gratis online live tv kijken naar 20 televisiezenders. Op deze manier is het mogelijk door het hele huis tv te kijken zonder een nieuwe televisie aan te schaffen.

Interactieve TV Online
Met Interactieve TV Online -zoals de nieuwe dienst genoemd wordt- kunnen abonnees thuis via hun eigen (draadloze) internetverbinding gratis live tv kijken op hun computer, iPad of Android tablet. 

Ze krijgen toegang tot de 20 meest populaire televisiezenders, de programmagids en een overzicht van het aanbod van Videotheek Thuis met o.a. ruim 3000 films. De laatste twee zijn ook buitenshuis te raadplegen, de live tv alleen binnenshuis.

De dienst is gemaakt voor apparaten met iOS 4.0 of hoger en Android 3.1 en hoger, vooralsnog niet voor smartphones. Per huishouden kan naar maximaal twee signalen tegelijkertijd gekeken worden.

TV Online op de iPad, Android tablet of pc
Voor bezitters van een iPad of een Android tablet, is de Telfort TV Online app gratis te downloaden in de AppStore of Android Market. Wie Interactieve TV wil kijken op de computer, kan dat doen via een speciale pagina. Zolang thuis gekeken wordt, is er geen wachtwoord nodig.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (7)

Geplaatst door: Theo De Man ()

nu ik glasvezel heb krijg ik de tv niet op mijn laptop, bij mijn oudere Telfort aansluiting.

Opmerking van de redactie op 24-11-2014
Is deze vraag voor de redactie, Telfort of andere gebruikers bedoeld?
Geplaatst door: Laponder ()

Ik zit met mijn laptop in het buitenland. Is het dan ook mogelijk om via de laptop tv te kijken? Als ik het probeer, geeft hij aan dat deze dienst tijdelijk niet beschikbaar is.

Geplaatst door: Mike sanches ()

Je moet android 3.0 of hoger hebben zag ik op een website, anders werkt het niet

Geplaatst door: anne ()

Hoi, sinds ongeveer een week woon ik op mezelf en heb ik het alles in een pakket met interactieve tv van Telfort. Bij de bestelling heb ik een tweede tv draadloos aan laten sluiten. Ik ben er pas nu achter gekomen dat ik op de slaapkamer ook op mijn laptop eventueel tv kan kijken. Ik heb een minimumloon en 5 euro per maand is best veel. Mag ik mijn abonnement aub nog wijzigen in alles in een met één draadloze tv? Zou ik heel tof vinden,!Anne de Bakker

Geplaatst door: josuha ()

"Ik krijg geen beeld opTV Online op mijn tablet.Kunt u mij een een oplossing geven voor dit probleem?

Mvg ,G.Jansen:? "

heeft de de app al gedownload???? op market???

Geplaatst door: josuha ()

[quote]Ik krijg geen beeld opTV Online op mijn tablet.Kunt u mij een een oplossing geven voor dit probleem?

Mvg ,G.Jansen:? [/quote]

heeft de de app al gedownload???? op market???

Geplaatst door: Gerard ()

Ik krijg geen beeld opTV Online op mijn tablet.Kunt u mij een een oplossing geven voor dit probleem?

Mvg ,G.Jansen:?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.