Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Ongecodeerde digitale TV voor alle UPC abonnees

UPC biedt van 3 april standaard en ongecodeerd de 29 populairste, 12 regionale en lokale zenders in digitale beeldkwaliteit aan voor alle abonnees. Daarnaast biedt  UPC Nederland 1, 2 en 3 in High Definition (HD)-kwaliteit aan. De codering van digitale televisie voor deze zenders schaft UPC af.

Dit betekent voor alle UPC-klanten dat ze naast het analoge signaal ook het digitale signaal geleverd krijgen. Dus zonder extra kosten en randapparatuur kan elke UPC-klant vanaf 3 april met een geschikte televisie hiervan gebruik maken. Dit mag volgens UPC gezien worden 'als een van de meest ingrijpende wijzigingen op de Nederlandse tv-markt sinds de introductie van digitale televisie'.

De digitale zenders zijn via de tv-kabel van UPC, die direct op de televisie is aangesloten, zonder mediabox of CI+kaart, op iedere tv in huis te bekijken. Ook alle klanten die al digitale televisie van UPC kijken, kunnen nu op álle daarvoor geschikte tv’s in huis naar beeld in digitale kwaliteit kijken. Het enige wat abonnees nodig hebben, is een moderne televisie met een DVB-C ontvanger. Naar schatting heeft op dit moment tenminste 40% van alle UPC-abonnees een of meerdere televisies met DVB-C-ontvanger in huis.

De prijs van het analoge kabelabonnement met digitaal signaal en het analoge zenderaanbod van UPC wijzigen niet door de introductie van Digitale Kabel TV en Radio.

Gepubliceerd: woensdag 27 maart 2013

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.