Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Nieuwe uitzendtijden voor TMF

door Jeanet Woldring

Vanaf 1 januari 2011 gelden nieuwe zendtijden voor muziekzender TMF. MTV Network, waaronder TMF valt, heeft besloten de programmering in te korten. Voortaan is TMF te zien van 06.00 tot 15.00 uur. De vrijgekomen uren worden tijdelijk opgevuld met de zender Comedy Central.

Programmering per 1 januari 2011

Kanaal 13 (ongewijzigd)
05.00 – 20.00 uur Nickelodeon
20.00 – 05.00 uur Comedy Central

Kanaal 14
06.00 – 15.00 uur  TMF
15.00 – 06.00 uur  Comedy Central

Door de nieuwe samenstelling van kanaal 14 is Comedy Central tijdelijk op twee kanalen te zien. Deze situatie zal waarschijnlijk een paar maanden duren. Digitenne van KPN gaat voor u op zoek naar een goed alternatief. U ontvangt hierover tijdig bericht.

 

Gepubliceerd: donderdag 23 december 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.