Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Ziggo: meer smartcards op hetzelfde abo

door Jeanet Woldring

Goed nieuws voor digitale tv kijkers van Ziggo. Vanaf nu krijgen Ziggo-klanten met digitale tv tot maximaal 3 smartcards op hetzelfde abonnement van digitale tv.

Huishoudens die op dit moment nog meerdere abonnementen hebben, worden overgezet op een enkel abonnement, met bijbehorend lager maandbedrag. Tot nu toe betaalden klanten met digitale tv op een tweede toestel de volledige kosten van een extra abonnement. 

Klik hier voor meer info en online bestellen van Ziggo digitale tv

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.