Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Mei acties internet, bellen en tv

door Jeanet Woldring

Voor de maand mei hebben we de allervoordeligste aanbiedingen van Nederland voor Internet, Bellen en TV op een rijtje gezet. Voor internet only heeft Tele2 nog altijd een topdeal en wat totaalpakketten betreft is er voor ieder wat wils! Zowel mensen die tv via de kabel, ADSL of via satelliet willen kijken, komen aan hun trekken met voordelige pakketten.

Goedkoopste Internetabonnement
De ADSL aanbieders zijn nog steeds het voordeligst, zelfs als u al een kabeltv abonnement heeft. Tele2 en T-Mobile hebben de beste deals en dulden geen concurrenten in de TOP 5! Tele2 Internet staat ook in mei pontificaal bovenaan dankzij een actie waarbij je de eerste 9 maanden slechts 10 euro per maand betaalt in plaats van 26 euro. Mocht het internetabonnement niet beschikbaar zijn, dan is T-Mobile Snel Internet een goede tweede.  

Goedkoopste Internet+Bellen abonnement
Tele2 en T-Mobile staan eveneens bovenaan in de TOP 5 Internet+Bellen. Sinds 7 mei biedt UPC het combinatie abonnement Internet+Bellen niet meer aan, omdat er bijna geen vraag meer naar is. Internet + Digitale TV blijft wel bestaan bij de kabelaanbieder.

Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+ HDTV

Op Totaalwijzer waar totaalpakketten worden vergeleken, heeft Tele2 nog altijd de beste deal met het voordeligste 3-in-1 pakket van Nederland. De prijsvechter wordt op de voet gevolgd door CanalDigitaal die op jaarbasis slechts een paar tientjes duurder is. Canaldigitaal is de beste keus als u de voorkeur geeft aan heel veel televisiezenders én als Tele2 niet beschikbaar is op uw adres. Bij de satellietaanbieder betaalt u de eerste 9 maanden slechts een tientje per maand. Daarvoor krijgt u een 2-jarig Alles-in-1 Basis abonnement met internet en bellen via de telefoonlijn.

Telfort Alles-in-1 Instap staat nog steeds op plek 3. U betaalt 36 euro per maand en de monteur  installeert het gratis. Bovendien krijgt u nu meer waar voor uw geld, want Telfort heeft haar aanbod voor Interactieve TV uitgebreidT-Mobile staat nu op 4 en KPN is gezakt naar plek 5. Het 3-in-1 pakket kost 45 euro en KPN biedt nu ook gratis installatie door monteur, maar geen korting meer in de eerste drie maanden.

Wie liever internet, bellen en tv via de kabel heeft, kan nu het voordeligst terecht bij Ziggo. Voor 52 euro per maand krijgt u Ziggo Alles-in-1 Plus waarvan de internetsnelheid recent verhoogd is naar 50 Mbps. Woont u in het UPC gebied, dan kunt u profiteren van de UPC OverstapDeals. Lees hier meer over de nieuwe actie.

Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+ Basis TV
Gaat u voor de allervoordeligste combinatie van internet, bellen en tv en hoeft u geen pakket waarbij u televisie in H(igh) D(efinition) kunt kijken, dan is T-Mobile het voordeligst. Ook Tele2, Canaldigitaal én Scarlet Family staan in deze TOP 5.

Postcodecheck
Niet elk abonnement is overal leverbaar. Door uw postcode in te vullen, kunt u controleren welk pakket beschikbaar is op uw adres. Dat kan via de Belwijzer Internet+Bellen op Bellen.com, via de postcodecheck op Internetten.nl of via Totaalwijzer.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.