Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Meer televisieklanten voor KPN

door Jeanet Woldring

KPN-vlaggen.jpgIn 2015 heeft KPN 265 duizend nieuwe klanten gekregen voor de dienst interactieve televisie. Het totale aantal abonnees kwam uit op 1.864.000. Het marktaandeel in televisie groeide in 2015 van 26 naar 29 procent. Ook het aantal ‘triple play’-klanten – klanten die via KPN vast bellen, internet en tv afnemen – steeg met 46 duizend. Inmiddels heeft 56% van de breedbandklanten een ‘triple play’-pakket, vergeleken met 50% in het vierde kwartaal van 2014.

KPN genereerde over het laatste kwartaal 10 procent minder omzet. Over het hele jaar daalde de omzet met 5 procent. Wel wist het bedrijf de jaarwinst bijna te verdubbelen, zo blijkt uit het jaarverslag. KPN volgt met spanning de gesprekken tussen Vodafone en Liberty Global, het moederbedrijf van Ziggo, over een samenwerking. Daarmee zou Ziggo over een landelijk mobiel netwerk kunnen beschikken, en heeft Vodafone toegang tot vast internet.

Gepubliceerd: donderdag 4 februari 2016

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.