Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Liberty TV gaat reizen aanbieden via video on demand

Liberty TV zal in de toekomst ook de mogelijkheid bieden om een reis of vakantie te boeken via video on demand. Het commerciële reisthemakanaal biedt reizen, vakanties en lifestyleproducten aan via digitale televisie, internet-TV en mobiele telefoons.

Liberty TV is sinds 15 november 2006 in Nederland te bekijken via het TV Digitaal-pakket van @Home. En vanaf maart zal Liberty TV worden aangeboden in de digitale basispakketten van andere grote kabelbedrijven, zoals Casema en UPC. Wekelijks worden reportages, informatieve programma's en reisaanbiedingen uitgezonden. 

Liberty TV Nederland is een vervolg op Liberty TV Luxemburg dat inmiddels zeven jaar in Frankrijk, België en Luxemburg uitzendt via kabel en satelliet. Eind 2006 hadden ruim 520.000 consumenten hun reis geboekt via Liberty TV Luxemburg. Naar eigen zeggen bereikt de zender maar liefst 15 miljoen gezinnen. 

Bron: Liberty TV Nederland

Gepubliceerd: maandag 15 januari 2007
Geactualiseerd: dinsdag 16 januari 2007

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.