Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Laatste kans UPC Overstapdagen; nu ook Film1 cadeau

door Jeanet Woldring 1 reactie

De UPC Overstapdagen duren nog tot 30 januari. Dat betekent dat u tot die datum de tijd heeft om te profiteren van actiekortingen. Zoals de korting gedurende een halfjaar op een UPC Alles-in-1 Voordeelpakket. Wie nu overstapt krijgt ook 3 maanden Film 1 cadeau. Dit abonnement stopt automatisch na drie maanden.

Laatste kans
Alle acties en aanbiedingen van UPC die eindigen op zondag 29 januari hier op een rijtje:
- 6 maanden € 10 korting per maand op alles-in-1 pakketten
- 6 maanden € 7,50 korting per maand op alle overige pakketten en UPC internet
- DVR € 2,50 extra per maand i.p.v. € 4
- HD € 5  extra per maand i.p.v. € 7,50
- 12 maanden € 10 korting per maand op een Alles-in-1 Voordeelpakket of Méér TV pakket voor mensen die nog geen internet en/of telefonie van UPC hebben
- Extra Mediabox of Extra CI+ Module de eerste 12 maanden € 2 per maand, daarna € 4 per maand

Beste Prijssnelheidsscore 2011
Wist u dat UPC de beste alles-in-1 provider van 2011 was als het gaat om de prijs/snelheid verhouding? Het Alles-in-1 Voordeelpakket stond 9 van de 12 maanden bovenaan in de categorie Internet, Bellen en TV.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Dijkstra ()

Ik wilde nog weten of de aanbieding internet en bellen voor 10 euro. Of er bij het bellen de gesprekskosten inbegrepen zijn. Kan geen informatie hierover terugvinden op de de site waar jullie naar verwijzen.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.