Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN wil digitale tv in Belgiƫ

KPN overweegt om in België te starten met digitale televisie. Dat zegt Marcel Smits, financieel directeur van KPN in de Belgische krant De Morgen. Ook De Tijd praat over plannen van KPN in België.

Tele2
Een beslissing is er nog niet, maar KPN denkt er ernstig over na om via zijn Belgische dochter Tele2 de concurrentie met Belgacom en Telenet aan te gaan. KPN is in Nederland al actief op de televisiemarkt. "Als blijkt dat we succesvol zijn in Nederland, dan komen we ook naar België. Er is dan geen reden om te stoppen aan de grens", zegt Smits.

Overname Scarlet
Volgens De Tijd heeft KPN ook interesse om sectorgenoot Scarlet over te nemen. Scarlet is vooral actief op de Belgische markt. Volgens Smits lopen er geen besprekingen met Scarlet. Het komt er volgens hem op aan om eerst aan te tonen dat Tele2 kan worden ingepast in de groep.

Zie ook: Tele2 TV via Digitenne + Eredivisie

Gepubliceerd: zondag 13 januari 2008
Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.