Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN voegt Fox Sports 1 toe aan basispakket iTV klanten

door Margot Meendering

KPN iTV klanten ontvangen vanaf 23 juli de vernieuwde zender Fox Sports 1 op kanaal 14. Op deze zender is een selectie te zien van Fox Sports programma's met onder andere Eredivisie voetbal en KNVB bekerwedstrijden. iTV klanten van XS4ALL, Telfort en KPN kunnen de zender gratis zien. 

kpn-zenderpakketten-2019.PNG

Aanbod

De uitbreiding van het basispakket voor iTV klanten met Fox Sports 1 is vooral goed nieuws voor voetbalfans. De zender besteedt veel aandacht aan wedstrijden uit onder andere de Eredivisie, Bundesliga en de Keukenkampioen Divisie. Tijdens speeldagen in de KNVB Bekercompetitie worden 's avonds samenvattingen uitgezonden met de hoogtepunten van de wedstrijden. Op zaterdag en zondag worden tijdens het seizoen live Eredivisiewedstrijden uitgezonden. 

Naast live voetbal worden er op Fox Sports 1 documentaires uitgezonden over de verschillende voetbalclubs en wordt in "Fox Sports vandaag" het laatste sportnieuws besproken.

Fox Sports zenderpakket

KPN voert, naast het toevoegen van Fox Sports 1 aan het basispakket, nog een wijziging door. De betaalde zenders Fox Sports 2,3,4,5 en 6 worden samengevoegd tot 1 zenderpakket dat voor € 12,99 per maand beschikbaar is. Klanten met een KPN Compleet abonnement kunnen deze zenders gratis bekijken.

Lees ook: KPN - TV zenders blijven toch

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reageren