Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN verlengt kortingsduur Alles-in-1 en Internet + TV

door Anniek Kruijer

KPN heeft per 19 augustus haar actie op de Alles-in-1 en Internet en TV pakketten aangepast. Voor de pakketten betaal je nu het eerste half jaar 35 euro per maand. Voorheen ontving je de eerste drie maanden korting. Zowel nieuwe DSL- als glasvezel-abonnees kunnen profiteren van de actie.

De actie geldt ook voor Internet en TV. Daarnaast betaal je geen activatiekosten en ontvang je een gratis monteur t.w.v. 62,50 euro. De kortingsduur voor de snelheidsverhogingen naar 100/10 Mbps en 100/100 Mbps zijn eveneens verlengd van drie naar zes maanden. Hierna betaal je respectievelijk 5 en 7,50 euro per maand. Kabelaar Ziggo biedt een gelijke actie. Het eerste half jaar betaal je 34,95 euro voor de Alles-in-1 en Internet + TV pakketten. De activatiekosten en monteur zijn eveneens gratis.

Gepubliceerd: vrijdag 21 augustus 2015
Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.