Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN verhoogt tarieven vast bellen, internet en tv

door Jeanet Woldring

Per 1 juli en 1 augustus vindt er een aantal tarief- en zenderwijzigingen plaats bij KPN. Het betreft diensten voor thuis. De meeste prijzen voor bellen, internetten en tv-kijken stijgen licht. Voor de meeste abonnementen gaat het om een verhoging in lijn met de inflatie. Uitzondering is de maandprijs van Digitenne, die met 30 procent omhoog gaat.

Extra diensten goedkoper
De tarieven van de meeste extra diensten die KPN levert bij Bellen, Internet en Interactieve TV -zoals zenderpakketten- worden in prijs verlaagd. 

Interactieve TV Online
Op 1 juli wordt het Interactieve TV Online aanbod verder uitgebreid met meer dan 35 zenders van aanvullende zenderpakketten, waaronder HBO en Sport1. Naast de uitbreiding van Interactieve TV Online, vindt er een aantal wijzigingen plaats in het basis zenderpakket en in de extra zenderpakketten.

De meeste nieuwe prijzen gaan in op 1 juli. Voor ouderwetse vaste telefonie (BelBudget, BelVrij) is de ingangsdatum 1 augustus.

Gepubliceerd: donderdag 2 mei 2013
Geactualiseerd: maandag 11 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.