Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN start sportprogramma Clubhuis 16

door Anniek Kruijer

KPN is op 29 december gestart met het uitzenden van een nieuw sportprogramma, genaamd Clubhuis 16. Filemon Wesselink is de presentator van het programma. Clubhuis 16 is wekelijks te zien en valt onder het kanaal KPN Presenteert, exclusief beschikbaar voor klanten met Interactieve TV. Je bekijkt het programma via de tv, internet en de iTV online app.

Clubhuis 16

Wekelijks worden er in de studio topsporters van Nederlandse bodem ontvangen. Verder zijn er sportreportages te zien van bekende verslaggevers en wordt er ingezoomd op specifieke onderdelen van een sport. Zowel bekende als minder bekende sporten komen aan bod. Elke aflevering van Clubhuis 16 begint met een voorbespreking in de kleedkamer en een nabespreking onder de douche. Bekijk de eerste beelden. 

Peptalk van Ziggo Sport

Concurrent Ziggo biedt sinds november zijn eigen gratis sportzender Ziggo Sport aan. Jack van Gelder presenteert samen met Frank Evenblij op dit sportkanaal het programma Peptalk. De presentatoren zetten elke maandag om 19.50 uur de hoofdrolspelers van de afgelopen sportweek in de spotlights. Programma gemist? Je kunt Peptalk terugkijken met de Horizon mediabox met Replay TV.

Gepubliceerd: dinsdag 29 december 2015

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.