Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN lanceert `BuisBemiddelaar`

Het kijken van het WK leidt soms tot discussies want de een wil graag de wedstrijd zien, terwijl de ander misschien op hetzelfde tijdstip een favoriete soap wil kijken. KPN heeft daarom ‘de BuisBemiddelaar’ geïntroduceerd.

Een online onderhandelingstool waarbij iedereen in het gezin een eigen TV-schema kan selecteren. Mochten er overlappingen zijn in de verschillende kijkschema's dan kan er onderhandeld worden door klussen te doen in ruil voor kijktijd. Wie bijvoorbeeld perse de wedstrijd wil zien, kan de ander aanbieden de afwas te doen of de ramen te lappen.

Aan de onderhandelingstool heeft KPN een actie gekoppeld. Wie nu het origineelste klusje in ruil voor kijktijd aanbiedt, wint een Personal Recorder van KPN. 'Want met de Personal Recorder van KPN TV hoeft er nooit meer onderhandeld te worden over de programmering omdat er tot 100 uur televisie kan worden opgenomen.'

De BuisBemiddelaar is tot en met het einde van het WK gratis te gebruiken via www.buisbemiddelaar.nl

Gepubliceerd: vrijdag 16 juni 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.