Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

KPN komt deel televisieklanten tegemoet

door Jeanet Woldring

KPN komt zo'n 7000 klanten financieel tegemoet omdat zij erg lang moeten wachten op een ontvanger voor interactieve televisie. Dit kost het bedrijf in totaal 105.000 euro, aldus het ANP. Volgens KPN heeft de vertraging voor een deel te maken met het onverwacht grote succes van interactieve tv.

Standaard twee ontvangers
Ook het feit dat KPN sinds deze zomer standaard twee ontvangers levert, waardoor mensen ook een ontvanger kunnen aansluiten op een tweede televisie, speelt een rol. De hoofdoorzaak zou echter vooral liggen in te trage levering van de decoders door fabrikant Motorola. 

Groei interactieve tv
In het eerste kwartaal van dit jaar sloot KPN 58.000 klanten aan voor interactieve televisie, in het tweede kwartaal ging het om 56.000 aansluitingen en in het derde kwartaal ging het om 73.000 stuks. In totaal heeft KPN nu 1,3 miljoen televisieklanten waarvan 853 duizend via Digitenne en 489 duizend via interactieve tv. 

KPN gaf digitale televisie in het derde kwartaal een nieuwe impuls met onder meer de mogelijkheid om via de iPad en laptop interactieve televisie te kijken. Daarnaast krijgen klanten nu standaard twee digitale ontvangers. Na XS4ALL biedt nu ook Telfort interactieve televisie aan.

KPN belooft zijn wachtende klanten dat ze uiterlijk 3 december van een ontvanger zijn voorzien.

Meer info & online aanmelden: KPN interactieve tv (nu 3 maanden € 15 korting)

Gepubliceerd: zondag 20 november 2011
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.