Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN heeft 775 duizend TV abonnees

door Jeanet Woldring

Digitale televisie van KPN had eind 2008 in totaal 775.000 abonnees. Dat blijkt uit de jaarcijfers die KPN deze week publiceerde.

Hiervan kijken er 40.000 naar IPTV. De overige 735 duizend abonnees kijken naar Digitenne, digitale televisie via de ether (DVB-T). 

Een jaar geleden had KPN nog 497.000 abonnees, een groei van 55,9%. KPN verwacht eind dit jaar of begin 2010 een miljoen televisieklanten te hebben.

Meer info en online bestellen: Digitenne - IPTV (+Internet+Bellen van Het Net)

Gepubliceerd: woensdag 28 januari 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.