Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN gaat Digitenne verder uitbouwen

KPN gaat zijn DVB-T-product Digitenne verder uitbouwen. Het streven is om voor 2010 circa tien procent van de Nederlandse TV-markt te bereiken, waarbij het grootste deel van de Digitenne klanten hun kabel-TV opzeggen. Dit staat in de toelichting op de cijfers die KPN vandaag bekendmaakte.

Mijlpaal van 500.000 TVabonnees
In januari 2008 heeft KPN de mijlpaal van een half miljoen TV-abonnees bereikt. In de laatste drie maanden van 2007  zijn er 83.000 nieuwe klanten bijgekomen tegen 77.000 in het derde kwartaal. De groei bij TV is voornamelijk te danken aan Digitenne, de DVB-T-oplossing van KPN (tv kijken via de ether).

Interactieve TV 
Verder deelt KPN mee dat de groei bij ‘Interactieve TV’ (IPTV) is versneld. Eind december kwamen er per week 1000 nieuwe abonnees bij en de reacties van klanten zouden positief zijn.

Het IPTVplatform wordt gebruikt als opstap naar het aanbieden van TV in de glasvezeluitrol die in 2008 van start gaat. Verwacht wordt dat IPTV een aanzienlijke bijdrage levert aan het aandeel van KPN op de zogeheten 'triple play' (3-in-1) markt in 2010.

Meer informatie en online bestellen: Digitenne van KPN of Interactieve TV

Vergelijk Internet + Bellen + Digitale TV (triple play) op TOTAALWIJZER.NL  

Gepubliceerd: dinsdag 5 februari 2008

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.