Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN breidt Interactieve TV weer uit

door Jeanet Woldring

KPN breidt de zenders en het filmaanbod voor Interactieve TV flink uit. Zo gaat het bedrijf vanaf volgende week de digitale tv-kanalen BravaNL en Family7 aan haar klanten aanbieden. Daarnaast wordt het aanbod van actuele films en animatiefilms via Video on Demand met zo’n 80 titels uitgebreid.

Voorsprong
KPN is niet alleen bezig met een inhaalslag, maar volgens TotaalTV er zelfs in geslaagd om op sommige punten een voorsprong te nemen op grotere aanbieders als Ziggo en UPC

TotaalTV: 'Zo geeft KPN al enige maanden als enige tv-aanbieder in Nederland het HD-kanaal ESPN America HD door. Daarnaast heeft men de afgelopen maanden een inhaalslag op het gebied van het totale zenderaanbod gemaakt. Een volgende uitbreiding van dit zenderaanbod staat volgende week in de agenda. Dan gaat KPN via Interactieve TV bijvoorbeeld de Nederlandse digitale tv-kanalen BravaNL en Family7 aan haar klanten aanbieden.'

Video on Demand
Op het gebied van Video on Demand breidt KPN Interactieve TV eveneens uit. The Entertainment Groep heeft namens KPN een overeenkomst gesloten met het Amerikaanse bedrijf 20th Century Fox voor de exploitatie van het 'Video on Demand' aanbod. Hierdoor wordt het filmaanbod flink uitgebreid met actuele films als Rise of the Planet of the Apes en X-Men First Class. Tot het einde van het jaar wordt het aanbod van actuele films en animatiefilms met zo’n 80 titels uitgebreid.

The Entertainment Group en KPN hadden eerder al contracten gesloten met andere grote Amerikaanse filmstudio’s. Na Warner Brothers, Sony, Paramount en Disney zijn met Fox alle grote studio’s aan boord.

Meer info en online aanmelden: KPN Interactieve TV - KPN Digitenne

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.