Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Kassa: Welke tv-aanbieder biedt het beste pakket?

door Jeanet Woldring

Volg je graag een voetbalwedstrijd op de tv of zet je liever een spannende serie aan? Dan kun je bij aanbieders voor digitale televisie kiezen uit verschillende zenderpakketten. Kassa zet voor je op een rijtje bij welke aanbieder je het meeste waar voor je geld krijgt.

Vergelijking

Het consumentenprogramma heeft aan de hand van een vergelijking op Digitelevisie.nl, Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. uitgezocht bij welke provider je het beste uit bent.

Op onze vergelijkingssites kun je niet alleen de tv-pakketten, maar ook de alles-in-1 pakketten vergelijken. Ben Woldring zit in Kassa om de vragen toe te lichten. 

Programma gemist?

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2015
Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.