Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Kabelaars zenden WK in breedbeeld uit

In tegenstelling tot eerdere berichten zendt @Home TV Digitaal het WK toch in breedbeeld uit. @Home heeft hierover afspraken gemaakt met de NOS, zo is in een persbericht bekend gemaakt.

NOB Crossmedia Facilities verzorgt de levering van het breedbeeldsignaal vanaf de Mediagateway in Hilversum. Ook andere kabelaars zoals Casema krijgen de beelden in breedbeeld geleverd.

Volgens Planet Multimedia zullen alle kabelaars die digitaal uitzenden gebruik kunnen maken van de faciliteit en dat waarschijnlijk ook doen. Casema biedt ook breedbeeld apart, net als Essent.

UPC zendt wel breedbeeld uit, maar in het digitaal themapakket. UPC vertelde Planet Multimedia het signaal direct uit Frankrijk te zullen halen en niet bij het NOB te betrekken.

Het WK voetbal is daarnaast voor digitale kabeltv-klanten te volgen in High Definition met behulp van een HD settopbox in combinatie met een HD-Ready televisie.

Abonnees met een breedbeeld TV en een abonnement op digitale televisie van @Home, kunnen vanaf 9 juni zonder extra kosten alle wedstrijden via een apart kanaal in breedbeeld bekijken. Het WK voetbal is daarnaast te volgen in High Definition met behulp van een HD set-top box van Samsung in combinatie met een HD-Ready LCD- of Plasmatelevisie.

Gepubliceerd: donderdag 1 juni 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.