Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Ik ga op reis en neem mee...

Ik ga op reis en ik neem mee... mijn favoriete tv-programma!

UPC start vanaf vandaag 16 oktober met een pilot om te zien hoe klanten reageren op het nieuwe product de zogeheten Slingbox SOLO.

Gezien het innovatieve aspect van de Slingbox is de doelgroep momenteel een specifieke groep gebruikers die veel reizen of onderweg zijn en die graag via hun PC/laptop of UMTS digitale tv willen kijken of een programma op afstand willen opnemen.

Zoals eerder gemeld kan de UPC Digitale TV klant met dit nieuwe apparaat -dat 99 euro kost- op afstand tv kijken. Waar hij ook is, hij hoeft zijn favoriete tv-programma niet te missen. Ideaal voor diegene die veel reist of onderweg is en zijn favoriete programma's niet wil missen, zo promoot het kabelbedrijf de Slingbox. Ook opnemen, vooraf programmeren en live tv-pauzeren  is op afstand mogelijk i.c.m. de MediaBox met DVR. 

Tijdelijk geen activatiekosten
Wie nu kiest voor digitale televisie van UPC, betaalt tijdelijk géén activatiekosten van € 29,99.  De actie loopt af op 5 november en geldt voor alle Digitale TV pakketten, met uitzondering van Digitale TV Starter zonder DVR en Digitale TV Familie met HDTV.

Zie ook: UPC half oktober met Slingbox

Klik hier voor meer informatie en online aanmelden voor digitale tv van UPC

Gepubliceerd: dinsdag 16 oktober 2007

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.