Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Helft Versatel-klanten kan voetbal zien

Slechts de helft van de 20.000 aangemelde Versatel-klanten kunnen vrijdagavond via dat systeem rechtstreeks naar een wedstrijd uit de eredivisie kijken.

Als oorzaak geeft Versatel op dat het technisch onmogelijk bleek om alle aangemelde klanten op tijd aan te sluiten. De mensen moeten worden bediend via een zogeheten ADSL2+-aansluiting, een zeer snelle internetverbinding waardoor de televisiebeelden bij de klant komen. Het bedrijf zet nu alles op alles om iedereen voor het eind van de maand aan te sluiten. Topman Raj Raithatha heeft de indruk dat dat wel gaat lukken.

Vincent Schildkamp, Koert Westerman en Arnoud Lips worden de drie gezichten van het voetbal bij Versatel. Vincent Schildkamp presenteerde al het voetbalprogramma bij Canal+ en voorzag wedstrijden van commentaar. Koert Westerman gaf commentaar bij het eerste divisie- en bekervoetbal op SBS6. Op RTL5 was hij te horen bij het buitenlandse voetbal. Daarnaast was Westerman actief als schrijvend journalist voor onder meer Voetbal International. Arnoud Lips komt van de Amsterdamse zender AT5, waar hij zowel als verslaggever als presentator werkte.

De uitzendingen van Versatel komen op vrijdag vanaf locatie, uit de catacomben van het stadion waar de vrijdagavondwedstrijd wordt gespeeld. De zaterdag- en zondaguitzending komen uit de studio in Hilversum. Daarbij zijn gasten, meestal een journalist en een oud-voetballer, aanwezig en ongeveer veertig man publiek.

Bron: i-mail.nl

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.