Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Helft digitale UPC klanten neemt extra pakket

UPC is dik tevreden over de opbrengsten van digitale televisie. Het product brengt voorlopig goed op. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers die vorige week bekend gemaakt werden.

Het kabelbedrijf heeft momenteel 350.000 digitale abonnees in Nederland. De helft daarvan neemt naast het standaardpakket een extra abonnement. Dat betekent zo'n 4 euro extra per maand en per abonnee. Op jaarbasis is dat ongeveer 8 miljoen euro extra inkomsten.

Digitale abonnees van UPC kijken de eerste 6 maand gratis en nadien leveren ze ongeveer 2 euro extra per maand op. Dit becijferde Liberty Media, de moedermaatschappij van UPC.

Volgens UPC is vooral de vraag naar Film1 en Sport1 erg groot. Deze betaalkanalen zijn de opvolgers van Canal Plus en zijn erg in trek bij de digitale kijkers. Maar ook Aziatische zenders zoals GarudaTV  zouden het erg goed doen. 

Film1 en Sport 1 kosten elk 13 euro per maand en in één pakket betaal je 20 euro voor beide zenders. De andere extra pakketten zijn er vanaf 5 euro. Vooral voor die extra's kiezen de kijkers.

Bron: Planet

Gepubliceerd: maandag 14 augustus 2006
Geactualiseerd: dinsdag 15 augustus 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.