Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

HDTV in basispakket KPN Interactieve TV

door Jeanet Woldring 1 reactie

Per 20 februari voegt KPN de 10 meest bekeken HD zenders voor alle Interactieve TV klanten gratis in het basispakket toe. Het gaat om de zenders van de publieke omroep, RTL en SBS. Tevens zal het HD Extra pakket goedkoper worden. De wijziging maakt onderdeel uit van het versterken van het alles-in-één aanbod van KPN.

Om precies te zijn gaat het om de HD-zenders: 
1. Nederland 1
2. Nederland 2
3. Nederland 3
4. RTL4
5. RTL5
6. SBS6
7. RTL7
8. NET5
9. Veronica
10. RTL8
 
De HD zenders kunnen bekeken worden op zenderpositie 701 tm 710.

HD Extra goedkoper
KPN gaat het bestaande HD pakket vervangen door een kleiner HD Extra pakket dat de overige HD zenders bevat. Tevens zal het maandbedrag van het HD Extra pakket verlaagd worden van 10 euro naar 7,50 euro. Voor Alles-in-één Premium klanten is het HD Extra pakket gratis.

Bestaande klanten met een HD pakket worden geïnformeerd over de wijzigingen per brief, en zullen automatisch naar het HD Extra pakket worden gemigreerd. Desgewenst kunnen zij het HD Extra pakket per direct opzeggen.

Gelijktijdig in HD kwaliteit op twee ontvangers
Voortaan zal het ook mogelijk worden om op twee ontvangers gelijktijdig in HD kwaliteit te kijken, mits de klant over voldoende bandbreedte beschikt. Nieuwe klanten zullen geïnformeerd worden op hoeveel ontvangers zij maximaal gelijktijdig in HD kwaliteit kunnen kijken.

Digitenne voorlopig niet
Abonnees die bij KPN Digitenne afnemen hoeven voorlopig nog niet te rekenen dat ze HD-zenders kunnen ontvangen. Daarvoor moet KPN niet alleen aanpassingen aan de zenderkant doorvoeren, maar ook alle in bruikleen gegeven ontvangers voor HD-ontvangers omruilen.

Zie ook: InternetPlusBellen wijzigt 19 februari

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Ditmarsch ()

Ik heb al jaren interactieve tv van kpn maar de hd tv zie ik nog steeds niet.
als ik kanaal 701 t/ 710 intoets krijg ik kanaal 999.
Kunt u mij uitleggen wat ik verkeerd doe.
mvg cm Ditmarsch

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.