Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

10 HD-zenders in basispakket KPN iTV via glasvezel

door Jeanet Woldring

Vanaf 7 juli plaatst KPN tien HD-zenders van de Nederlandse publieke omroep, RTL Nederland en SBS Nederland in het basispakket. Dat geldt alleen voor klanten van KPN iTV via glasvezel.

Voor ADSL2- of VDSL-klanten blijft de situatie ongewijzigd en zullen deze tien HD-kanalen gewoon onderdeel van het HD-pakket blijven. KPN stelt de prijs van HD-tv per 7 juli naar beneden bij van 10 euro naar 7,50 euro omdat het HD-aanbod door de opname van de tien zenders in het basispakket kleiner is geworden.

Bron: Telecompaper

Gepubliceerd: dinsdag 14 juni 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.