Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis Sport1 kijken in februari

door Jeanet Woldring 2 reacties

Sinds woensdag 1 februari zijn alle sportwedstrijden die Sport1 uitzendt op het eerste kanaal Sport1 Live een maand lang gratis te zien voor iedere Nederlander die digitale televisie kijkt via Ziggo, UPC, Canal Digitaal, Tele2 of KPN Interactieve TV.


Dit houdt in dat de live voetbalduels uit de Premier League, Primera División, Bundesliga, Serie A en Champions League beschikbaar zijn voor een breed publiek. Dat geldt ook voor de NBA, tennis en golf.

Hoe kijk ik gratis?
Tijdens de gehele maand februari zal Sport1 een speciaal promokanaal samenstellen bij onderstaande aanbieders. Dit kanaal bevat een selectie van de topsport die zij uitzenden op al hun 6 live kanalen. Kijk hieronder voor het kanaal waarop u het Sport1 promokanaal terug kunt vinden bij uw aanbieder.

Aanbieder Kanaal
   12
   13
   12
   20
   62
   variabel

Wilt u ook na februari blijven kijken naar Sport1, dan is er een aanbieding van 3 maanden voor 5 euro per maand bij bovenstaande tv-aanbieders. U kunt zich online aanmelden via Digitelevisie.nl.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: aaldrik noor ()

In het begin van mijn schoteltijdperk (een paar jaar geleden) was sport 1 nog legaal te zien in het zenderpakket van canaal digitaal.
Daarom ben ik ook over gestapt op familiepakket.
Maar helaas dat duurde maar even, want er waren weer gladjanussen die er wel geld in zagen, en weg was sport 1.
Met het vervolg betalen anders niet.
Niet dus voor mij, want ik wens niet deel te nemen aan dit soort spelletjes.
Jammer alleen, want ik ben een groot sportfanaat.
groet aaldrik noor

Geplaatst door: Ton Vermeulen ()

Ik kijk deze maand ook met Telfort gratis naar sport 1 op kanaal 20

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.