Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Gratis kijken naar Film1 Oscar Weekend

door Jeanet Woldring

Op zondag 27 februari worden in Los Angeles voor de 83ste keer de Academy Awards uitgereikt, de belangrijkste filmprijzen ter wereld. En dit jaar staat Film1 voor het eerst aan de rode loper van het grootste glamourevenement van Hollywood. Iedereen die digitale televisie heeft, kan gratis kijken naar de Oscaruitreiking.

Op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond is om 20.30 uur een nieuwe aflevering van de Film1 Oscar Special te zien, gevolgd door recente toppers als The Reader, A Single Man en The Hurt Locker. Als klap op de vuurpijl wordt zondag 27 februari vanaf middernacht de uitreiking van de 83ste Academy Awards live en exclusief uitgezonden. 

Bridget Maasland zal voor de vierde keer de presentatie van de Film1 Oscar Specials en het Film1 Oscar® Weekend verzorgen. Staande aan de rode loper houdt ze kijkers volledig op de hoogte van alle ins en outs van de Oscar uitreiking.

Net als in eerdere jaren zendt Film1 de Oscars uit voor iedereen die digitale televisie kan ontvangen.Nog geen digitale televisie? Vergelijk op Digitelevisie.nl voor het beste aanbod en acties op uw adres. Zo biedt kabelbedrijf Ziggo Film1 de eerste 10 weken voor slechts 5 euro.

Gepubliceerd: donderdag 24 februari 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.