Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

Gratis Eredivisie Live tot en met 23 oktober

door Jeanet Woldring

Vrijwel alle digitale kijkers in Nederland kunnen sinds vrijdag 14 oktober 10 dagen lang gratis naar het betaalkanaal Eredivisie Live kijken. Van de grotere tv-aanbieders doen alleen CanalDigitaal en Tele2 niet mee.

Maar liefst 27 televisieaanbieders doen met de nieuwe actie van het betaalkanaal mee. In ieder geval voor alle digitale abonnees van Ziggo, KPN Interactieve TV, KPN DigitenneUPC, Caiway, Delta, Solcon, T-Mobile Online en Scarlet is Eredivisie Live van 14 tot en met 23 oktober gratis te bekijken. 

Kijkcijferrecord
Het eerste weekend heeft de nieuwe tv-actie al voor een kijkcijferrecord gezorgd. Afgelopen zaterdag stond vooral in het teken van de voetbaltopper Ajax–AZ. Naar deze wedstrijd keken bijna anderhalf miljoen kijkers. Ook PSV–FC Utrecht wist meer dan 1 miljoen kijkers te trekken. In totaal keken 2.430.000 unieke kijkers naar Eredivisie Live. Een nieuw kijkcijferrecord voor de voetbalzender.

Wellicht dat het kijkcijferrecord komend weekend alweer gaat sneuvelen. Dan staan namelijk Ajax–Feyenoord en FC Groningen-FC Twente op het speelschema. Ook deze wedstrijden zijn door vrijwel alle digitale tv-kijkers in Nederland te volgen omdat ook dit weekend binnen de Eredivisie Live 10-daagse valt.

Hieronder een overzicht van de Eredivisie voetbalwedstrijden die tijdens de Nationale Eredivisie Live 10-daagse nog gratis gevolgd kunnen worden:

Vrijdag 21 oktober: De Graafschap – NAC (20.00 uur)
Zaterdag 22 oktober: VVV – RKC Waalwijk (18.45 uur) en FC Utrecht – Heerenveen (20.45 uur)
Zondag 23 oktober: Ajax – Feyenoord (12.30 uur), FC Groningen – FC Twente (14.30 uur) en Vitesse – PSV (16.30 uur)

Gepubliceerd: donderdag 13 oktober 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.