Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Gratis Digitale Videorecorder bij UPC

Sinds vandaag ontvangt u bij bestelling van een UPC Digitale TV abonnement gratis een digitale videorecorder zes maanden op proef. De aanbieding is drie weken geldig, zolang de voorraad strekt. Hierna betaalt u tien euro per maand (bovenop het Standaardpakket Radio/TV). U zit niet vast aan een contract en u kunt elke maand opzeggen.

Wat is een Digitale Video Recorder en wat kunt u ermee?

   

Programma's opnemen
De DVR is de 'next-generation' mediabox met een ingebouwde harde schijf van 160 Gb. Hiermee kunt u ruim 65 uur aan programma's in digitale kwaliteit opnemen via de interactieve UPC TV Guide. Met de DVR kijkt u naar uw favoriete programma’s wanneer het u uitkomt. Bovendien krijgt u een complete lijst van alle opgenomen programma's overzichtelijk te zien op het TV-scherm.

Live TV pauzeren
De DVR geeft u de mogelijkheid om live televisie te pauzeren. Zo kunt u bijvoorbeeld een film of tv-programma tijdens de uitzending rustig even stilzetten en vervolgens weer verder afkijken. Ook is het mogelijk om tijdens het kijken naar een voetbalwedstrijd dat ene mooie doelpunt te herhalen, om daarna rustig de wedstrijd verder te kijken zonder een minuut te hoeven missen.

Digitale kwaliteit
Dankzij de digitale kwaliteit van UPC Digital TV ontvangt u alle zenders in haarscherp beeld en met perfecte geluidskwaliteit. Gewoon op uw huidige televisietoestel.

U krijgt de DVR in bruikleen en zodra er nieuwe functies beschikbaar zijn, zorgt UPC automatisch voor een update van uw DVR. U hoeft hier verder niets voor te doen. Vanzelfsprekend heeft u met de DVR geen losse videobanden of DVD-recordables meer nodig.


Controleer met de postcodecheck of Digitale TV van UPC beschikbaar is op uw adres.
U kunt UPC Digitale TV + DVR online bestellen.

Zie ook: UPC Digitale Video Recorder nu gratis en vrijblijvend proberen

Gepubliceerd: dinsdag 22 mei 2007

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.