Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Digitenneklanten kunnen tv kijken via internet

door Jeanet Woldring

Mensen in het noorden van Nederland die een Digitenne-aansluiting hebben en die niet kunnen gebruiken door het instorten van de zendmast in Hoogersmilde, kunnen live televisie kijken op internet. Hiervoor is een speciale site gelanceerd. Dat maakte KPN dinsdagavond bekend.

Niet alle zenders zijn op deze manier te zien. Om te voorkomen dat de site plat gaat, zijn alleen Nederland 1, 2, 3 RTL 4, 5 en 7, SBS6 en Net5 te zien. Ongeveer 26.000 mensen moeten er gebruik van kunnen maken. Deze oplossing geldt tot er een noodzender in Assen is geplaatst.

Verder laat KPN weten dat vanaf vandaag het bereik van UMTS (voor mobiel internet) weer terug is in het gebied.

Gepubliceerd: dinsdag 19 juli 2011
Geactualiseerd: dinsdag 16 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.