Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Digitale tv vergelijken

FOX Sports heet per 1 januari 2021 ESPN

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

FOX Sports heet per 1 januari 2021 ESPN. De nieuwe naam geldt voor alle televisiezenders, online kanalen en apps van FOX Sports. Het is het gevolg van een meerderheidsaandeel van The Walt Disney Company in Eredivisie Media en Marketing. Wat is ESPN?

Fox Sports naar ESPN: wat is veranderd? 

Fox Sports heette van 2008 tot 2013 Eredivisie Live en vanaf 2021 dus ESPN. Naast het veranderen van de naam verandert ook het logo en de kleuren van de zender. Het blauw is omgeruild voor het rood-wit van ESPN. 

Wat blijft hetzelfde?

De zenders en de sporten die je kunt kijken blijven hetzelfde, net als de presentatoren.  De kanalen waarop de zender bij de verschillende aanbieders beschikbaar is, blijven ook hetzelfde. Alle competities en programma's die nu te zien zijn, worden ook onder de nieuwe naam uitgezonden. 

FOX Sports zendt in Nederland de voetbalwedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Tweede Divisie en Vrouwen Eredivisie uit. Daarnaast worden er wedstrijden uit de belangrijkste Amerikaanse sportcompetities uitgezonden.


 

Geactualiseerd: donderdag 26 januari 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.