Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

FOX Sports heet per 1 januari 2021 ESPN

door Jeanet Woldring

FOX Sports heet per 1 januari 2021 ESPN. De nieuwe naam geldt voor alle televisiezenders, online kanalen en apps van FOX Sports. Het is het gevolg van een meerderheidsaandeel van The Walt Disney Company in Eredivisie Media en Marketing. Wat is ESPN?

Fox Sports naar ESPN: wat is veranderd? 

Fox Sports heette van 2008 tot 2013 Eredivisie Live en vanaf 2021 dus ESPN. Naast het veranderen van de naam verandert ook het logo en de kleuren van de zender. Het blauw is omgeruild voor het rood-wit van ESPN. 

Wat blijft hetzelfde?

De zenders en de sporten die je kunt kijken blijven hetzelfde, net als de presentatoren.  De kanalen waarop de zender bij de verschillende aanbieders beschikbaar is, blijven ook hetzelfde. Alle competities en programma's die nu te zien zijn, worden ook onder de nieuwe naam uitgezonden. 

FOX Sports zendt in Nederland de voetbalwedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Tweede Divisie en Vrouwen Eredivisie uit. Daarnaast worden er wedstrijden uit de belangrijkste Amerikaanse sportcompetities uitgezonden.


 

Gepubliceerd: woensdag 14 juli 2021
Geactualiseerd: donderdag 21 oktober 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.