Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Fox wel bij KPN Interactieve TV, nog niet bij Digitenne

door Jeanet Woldring

Fox komt voorlopig niet in het zenderaanbod van Digitenne van KPN. Pas in de loop van 2014 wordt de zender toegevoegd. Dat laat een woordvoerder van KPN desgevraagd weten aan TotaalTV.

FOX wel bij KPN Interactieve TV

Net als de meeste grote tv-aanbieders heeft ook KPN het open net-kanaal FOX in het zenderaanbod opgenomen. Vanaf 19 augustus is FOX toegevoegd aan het KPN Interactieve TV basispakket op kanaal 14. Door de toevoeging is Videotheek TV tijdelijk verwijderd.

Pas in 2014 bij Digitenne

Pas in de loop van 2014 wordt de zender toegevoegd aan het Digitenne pakket. Bij Digitenne wordt gebruik gemaakt van DVB-T via digitale etherfrequenties. KPN heeft hier te maken met bandbreedtegebrek waardoor men slechts een beperkt aantal tv-zenders via Digitenne kan aanbieden.

Wat is FOX?

 biedt een extra keuze aan sportprogramma’s, films en series. Het aanbod bestaat onder andere uit live sportprogrammering met bekende gezichten als Toine van Peperstraten en Jan van Halst, films en internationale hitseries. FOX start met de series The Walking Dead, Da Vinci’s Demons, Ripper Street, The Bridge en The Simpsons. De zender is onderdeel van Eredivisie Media & Marketing.

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.