Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

Finale Champions League in 3D bij Ziggo, UPC en Caiway

Goed nieuws voor voetballiefhebbers. Zij kunnen vanuit hun luie stoel de finale van de Champions League kijken met het gevoel echt in het stadion te zitten. Dat komt omdat Sport1 de finale in 3D via de televisieaanbieders Ziggo, UPC en Caiway gaat aanbieden. Dat schrijft TotaalTV vandaag.

Alle digitale abonnees van Ziggo, UPC en Caiway – in totaal bijna 3 miljoen – kunnen de Champions League finale tussen Barcelona en Manchester United in 3D bekijken. Men moet wel beschikken over een HD-kabeldecoder* en een 3D-televisie inclusief de benodigde 3D-brillen. De finale wordt op zaterdag 28 mei in de Engelse voetbaltempel Wimbledon Stadion in London gespeeld. 

Bij UPC is de Champions League finale in 3D te bekijken via het Evenementenkanaal 14. Bij Ziggo kan men deze 3D-voetbalwedstrijd op voorkeuzekanaal 15 bekijken. Caiway zendt de 3D registratie uit op  voorkeuzekanaal 317.
Sport1 start haar uitzendingen rond de finale van Europa’s belangrijkste voetbaltoernooi op zaterdag 28 mei om 20.15 uur. 

Voor de voetbalbond Uefa is de 3D uitzending een grote test. Men is voornemens van het komend seizoen meer Europees voetbal in 3D te gaan produceren.

Gepubliceerd: donderdag 19 mei 2011
Geactualiseerd: maandag 27 juli 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.