Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Film1 brengt ook series

door Jeanet Woldring

Op 17 januari is Film1 gestart met Film1 Series, een nieuw kanaal waarop volgens eigen zeggen 'de nieuwste en beste TV series' worden uitgezonden. Dit kanaal vervangt Film1 Premiere +1, waarop tot nu de films van Premiere een uur later werden uitgezonden. Opvallend, omdat Ziggo en HBO Nederland medio februari dit jaar een geheel nieuwe zender voor series gaan starten, de eerste serieuze concurrentie voor Film1 op het gebied van betaaltelevisie.

Het lijkt er dan ook op dat Film1 Series een eerste antwoord op deze uitdaging is. De avonduren worden gevuld met series als Once Upon A Time, Revenge, Borgen, Necessary Roughness en Bomb Girls; overdag blijft het Film1 Series kanaal films uitzenden. Vanaf april wordt het aanbod in series uitgebreid met The Bridge en Breaking Bad. De series gaan daarnaast ook onderdeel uitmaken van het Film1 on Demand aanbod.

Op dit moment bestaat het aanbod van Film1 uit vier kanalen: Film1 Première, Film1 Action, Film1 Family en Film1 Festival. De filmkanalen Film1 Première en Film1 Action zijn bij diverse aanbieders ook in HD-kwaliteit beschikbaar.

Film1 is te ontvangen via een apart abonnement, eventueel in combinatie met Sport1. Bekijk hier of Film1 bij uw aanbieder beschikbaar is!

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.