Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Extra kinderzenders in Casema pluspakket

Met ingang van 15 juli kunnen de jongste abonnees van het Casema digitaal pluspakket kijken naar de BBC-zender CBeebies. Voor de al wat oudere kinderen is sinds die datum CBBC beschikbaar.

Bij @Home en Multikabel zijn de programma's van CBBC en CBeebies al langer te ontvangen. Al deze bedrijven zijn nu in handen van de "Zesko Holding".

De zenders zijn overdag vanaf 08.00 uur tot 20.00 te bekijken op de kanalen waarom BBC3 respectievelijk BBC4 worden uitgezonden. Casema voegt beide zenders toe omdat er volgens het bedrijf behoefte is aan meer kwaliteitszenders voor de jeugd.

CBeebies is een zender voor de kleintjes met bekende series als: Teletubbies, Brum, Bob de Bouwer en Lazy Town. CBBC is voor de wat oudere kinderen met zowel animaties, series als documentaires. Bekende programmatitels zijn onder andere Dennis the Menace, Fungus the Bogeyman, Doctor Who en Maddigan’s Quest.

   

 
 Online aanmelden voor Casema Digitale Televisie
     Online aanmelden voor @Home TV Digitaal

 

Gepubliceerd: maandag 16 juli 2007

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.